Webshop információk

...azoknak, akik még nem ismerik oldalunkon elérhető webáruházunk működését

Bár csomagküldő kereskedelemmel jelenleg nem foglalkozunk, webes rendszerünk mégis segítséget nyújthat azoknak, akik szeretnék kényelmesen, felesleges szaladgálás, telefonálgatás nélkül az őket érdeklő termékeket kiválasztani (lefoglalni) megrendelni, majd azt visszaigazolás / értesítést követően üzletünkben átvenni. Webáruházunkban a raktáron lévő ÉS rendelhető termékekből is válogathatnak Ügyfeleink! Az üzletünkben raktárról megvásárolható termékek köre is viszonylag széles, ám beszerzési lehetőségeink lehetővé teszik, hogy még több terméket tegyünk elérhetővé Ügyfeleink részére. Ehhez is segítséget nyújt Webáruházunk.

Néhány tudnivaló a webáruház használatával kapcsolatban.

Technikai okokból a raktáron lévő és a rendelhető termékeket két külön menüpont alá rendezve tudjuk megjeleníteni, ezt kérjük vegye figyelembe a keresgélés során.

"Raktárkészlet" menü

Az üzletünkben rendelkezésre álló aktuális raktárkészletet és árakat mutatja.
Ár és készletinformáció frissítés: 5 percenként!

"Rendelhető termékek" menü

Az üzletünkben raktáron nem lévő, de rendelhető termékeket mutatja, gyakorlatilag a nagykereskedő partnereinknél elérhető készletet kínáljuk megtekintésre. (Törekszünk arra, hogy elsősorban a rövid, várhatóan 1-3 munkanapon belüli beszerzési idővel elérhető termékekkel töltsük fel a listákat.)
Készletinformáció frissítés: naponta.

Árak frissítése: óránként.

Az árak akár naponta többször is változhatnak a készletmozgások, áruérkezések függvényében! Weboldalunkon működése az előzőekben említett frissítési periódusokra épül, így az ár- és készletinformációk némi késéssel követik a tényleges készletmozgásokat. A frissítések közötti "holtidőben" (főként a rendelhető termékeknél) előfordulhat, hogy 1-1 termék még rendelhetőnek tűnik, de valójában már elfogyott a nagykereskedéseink raktárkészleteiből. Az oldalunkon leadott rendeléseket kollégáink minden esetben e-mailben visszaigazolják, jelzik ha esetleg közben az adott termék már nem elérhető, illetve tájékoztatják a megrendelőt a várható beszerzési időről. (A kosárba helyezett termék megrendelése nem jelent azonnali foglalást a készletből, a foglalás megtörténtét, a rendelés felvételét a kollégáink által küldött válasz e-mail igazolja.) Amennyiben nem találja meg a keresett terméket vagy kérdése van, állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.